Halfgevorderden 3

HALFGEVORDERDEN  3

¡Bienvenido, nos alegra que quiera empezar el curso Intermedio 3 en Soldelsur Taalinstituut!

Welkom bij de cursus Halfgevorderden 3!

Deze cursus sluit aan bij de cursus Halfgevorderden 2 en is bedoeld voor cursisten die het niveau B1 willen  afronden. In deze cursus leren we het gebruik en de toepassing van de Subjuntivo presente en herhalen we de Subjuntivo uit de eerdere  cursussen. Andere nieuwe thema’s zijn de Comparativos en de Condicional.

We blijven werken met het boek Aula Internacional 3 en behandelen de laatste 3 hoofdstukken. Daarbij worden nog aanvullende opdrachten en oefeningen uitgereikt.

In de cursus komen alle vaardigheden aan de orde: spreken, luisteren, schrijven en lezen. De nadruk ligt op de spreekvaardigheid. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor de grammatica en uitbreiding van de woordenschat.

In de cursus wordt ook veel aandacht geschonken aan de Spaanse cultuur en die van Latijns-Amerikaanse landen.

Cursusdoelen

U kunt in meerdere omgevingen en situaties adequaat communiceren op B1.2 niveau volgens het Europees Referentiekader en u heeft kennis verworven over verschillende grammaticale thema’s van de Spaanse taal op dit niveau. Er wordt ook aandacht geschonken aan het bespreken van culturele aspecten van de Spaanstalige wereld. Om de cursusdoelen te kunnen bereiken wordt er verwacht dat u 3 tot 4 uur per week besteed aan uw huiswerk en het leren van de theorie.

Dit kunt u aan het einde van deze cursus Spaans:

  • U kunt voorwerpen en de functie van die voorwerpen beschrijven.
  • U kunt voorwerpen beschrijven en daarbij gebruik maken van de vergelijkende en overtreffende trap.
  • U kunt uw waardering uitdrukken over situaties en feiten.
  • U kunt uw mening geven over het gedrag van anderen.
  • U kunt veronderstellingen en stellingen formuleren en daarbij gebruik maken van de Subjuntivo presente.

Het eindniveau van deze cursus volgens het Europees Referentiekader (ERK) is: B1.2.

aantal lessen  10 van 1 uur en 15 min
huiswerk en voorbereiding  3 uur per week
duur  10 weken
niveau  B1.2
start op  14 februari 2019
tarief  € 187,50 (vanaf 4 deelnemers)

*   De cursisten die privélessen boeken, kunnen zelf het tempo en de totale duur van de cursus bepalen en ook de lengte van een individuele les. Bijvoorbeeld: er kunnen lessen worden gegeven van 1½ uur of 2 uur, afhankelijk van uw wensen. Het cursusprogramma en de duur van de cursus wordt dan aangepast aan het aantal lessen dat u gaat volgen. 

Lesmateriaal: Aula Internacional 3, Curso de Español, Nueva Edición, J. Corpas e.a., Intertaal, ISBN 9789460306495 (in deze cursus wordt de tweede helft van het boek behandeld). U dient het lesmateriaal zelf aan te schaffen maar u ontvangt gedurende de cursus ook aanvullend materiaal om het gebruik van de Subjuntivo meer te oefenen.

Wanneer er gedurende de cursus onverhoopt lessen uitvallen, zullen deze aan het einde van de cursus worden ingehaald. In dat geval eindigt de cursus een week later.

Over deze cursus

Cursus naamHalfgevorderden 3
NiveauB1.2
Start datum14 februari 2019
Cursus tijd18:45 uur - 20:00 uur
Dagdonderdag
slide_templatedefault

Share this