CONVERSATIE B1

CONVERSATIE B1

¡Español y mucho más!: aprendamos más hablando de cultura y actualidad.

¡A practicar!

In deze cursus brengt u uw kennis van de Spaanse taal in de praktijk en wordt u gestimuleerd om te praten over verschillende culturele thema’s met betrekking tot Spanje en Latijns-Amerika. We bespreken onder andere de actualiteit en de geschiedenis, allerlei aspecten van de interculturele samenleving, beroemde Spaanstalige personen (biografieën) en allerlei interessante plaatsen in de Spaanstalige wereld. In de lessen wordt gewerkt met het boek El mundo en español, nivel B.

De cursus Conversatie B1 sluit aan bij de cursussen Halfgevorderden 1, 2 en 3 van Soldelsur Taalinstituut. Er wordt geen nieuwe grammatica behandeld maar uw woordenschat wordt wel verrijkt zodat u beter om kunt gaan met verschillende communicatieve situaties.

Cursusdoelen 

Deze cursus biedt u de gelegenheid om uw spreekvaardigheid op niveau B1 uitgebreid te oefenen zodat u zich meer zeker voelt in uw gebruik van de Spaanse taal. Het doel van deze cursus is om de communicatieve vaardigheden van de cursist op het eindniveau B1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) te versterken.

Het eindniveau van deze cursus volgens het Europees Referentiekader (ERK) is: B1.

aantal lessen  10 van 1 uur (hoog tempo) of 10 van 1,5 uur (rustig tempo)*
huiswerk en studietijd  3 uur per week
duur  10 weken*
niveau  B1
start op  donderdag 23 januari 2020 (VOL)
tarief  € 187,50 (VOL met 6 deelnemers) 

*   De cursisten die privélessen boeken, kunnen zelf het tempo en de totale duur van de cursus bepalen en ook de lengte van een individuele les. Bijvoorbeeld: er kunnen lessen worden gegeven van 1½ uur of 2 uur, afhankelijk van uw wensen. Het cursusprogramma en de duur van de cursus wordt dan aangepast aan het aantal lessen dat u gaat volgen.

Lesmateriaal: El mundo en español: lecturas de cultura y civilización, Intertaal, ISBN 9789460304828 (in deze cursus worden alleen de teksten van niveau B1 of  B1+ behandeld). U dient het lesmateriaal zelf aan te schaffen maar u ontvangt gedurende de cursus ook aanvullend materiaal bij bepaalde onderwerpen.

Wanneer er gedurende de cursus onverhoopt lessen uitvallen, zullen deze aan het einde van de cursus worden ingehaald. In dat geval eindigt de cursus een week later.

Over deze cursus

Cursus naamConversatie B1
NiveauB1
Start datum23 januari 2020
Cursus tijd18:45 uur - 20:00 uur
docente Patricia Valdivia Suclla MA
slide_templatedefault

Share this