Conversatie A2

CONVERSATIE A2

¡A hablar!

In deze cursus komt voornamelijk de spreekvaardigheid aan de orde! Alle oefeningen zijn door de docent zorgvuldig uit verschillende lesmethodes geselecteerd om u zo veel als mogelijk Spaans te laten spreken.

De cursus Conversatie A2 sluit aan bij de cursussen Beginners 2 en 3 van Soldelsur Taalinstituut. Er wordt geen nieuwe grammatica behandeld maar uw woordenschat wordt wel verrijkt zodat u beter om kunt gaan met verschillende communicatieve situaties.

Cursusdoelen 

Deze cursus biedt u de gelegenheid om uw spreekvaardigheid op niveau A2 uitgebreid te oefenen zodat u zich meer zeker voelt in uw gebruik van de Spaanse taal. Het doel van deze cursus is om de communicatieve vaardigheden van de cursist op het eindniveau A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) te bereiken.

Het programma is opgezet om voornamelijk de grammatica en de woordenschat te oefenen die al is behandeld in Beginners 2 en 3, naast verschillende thema’s over de cultuur van Spanje en Latijns-Amerika.

Het eindniveau van deze Spaanse cursus volgens het Europees Referentiekader (ERK) is: A2.

aantal lessen  10 van 1 uur en 15 minuten*
huiswerk en studietijd  3 uur per week
duur  10 weken*
niveau  A2
start op woensdag 5 februari 2020 (VOL)
tarief  €187,50 (VOL met 6 deelnemers)

*   De cursisten die privélessen boeken, kunnen zelf het tempo en de totale duur van de cursus bepalen en ook de lengte van een individuele les. Bijvoorbeeld: er kunnen lessen worden gegeven van 1½ uur of 2 uur, afhankelijk van uw wensen. Het cursusprogramma en de duur van de cursus wordt dan aangepast aan het aantal lessen dat u gaat volgen.

Lesmateriaal: U hoeft geen lesmateriaal aan te schaffen, ervan uitgaande dat u al beschikt over Aula Internacional 2, Curso de Español (Nueva Edición, J. Corpas e.a., Intertaal, ISBN 9789460306174). Het materiaal zal per les worden uitgedeeld.

Wanneer er gedurende de cursus onverhoopt lessen uitvallen, zullen deze aan het einde van de cursus worden ingehaald. In dat geval eindigt de cursus een week later.

Over deze cursus

Cursus naamConversatie A2
NiveauA2
Start datum5 februari 2020
Cursus tijd20:15 uur - 21:30 uur
slide_templatedefault
DocentPatricia Valdivia Suclla MA

Share this