Conversatie A1

CONVERSATIE A1

¡A hablar!

In deze cursus komt voornamelijk de spreekvaardigheid aan de orde! Alle oefeningen zijn door de docent zorgvuldig uit verschillende lesmethodes geselecteerd om u zo veel als mogelijk te laten spreken in het Spaans.

Er wordt geen nieuwe grammatica behandeld maar uw woordenschat wordt wel verrijkt zodat u beter om kunt gaan met verschillende communicatieve situaties.

Cursusdoelen 

Deze cursus biedt u de gelegenheid om uw spreekvaardigheid op niveau A1 uitgebreid te oefenen zodat u zich meer zeker voelt in uw gebruik van de Spaanse taal.  Het verdient daarom aanbeveling als u de niveaus A1.1 en A1.2 met succes heeft gevolgd.

De cursus is opgezet om u voor te bereiden op het onderdeel spreken van het DELE A1 examen dat u desgewenst kunt afleggen bij het Instituto Cervantes. De cursus bevat de volgende thema’s:

  • mijzelf, mijn familie en mijn vrienden;
  • mijn dagelijkse werkzaamheden, mijn studie, mijn baan;
  • mijn huis, mijn wijk, mijn stad (vervoermiddelen);
  • winkelen en boodschappen doen ;
  • mijn vrije tijd;
  • vakantie, reizen en het beschrijven van plaatsen en landen.

Het eindniveau van deze Spaanse cursus volgens het Europees Referentiekader (ERK) is: A1.

aantal lessen  10 van 1 uur en 15 minuten
huiswerk en studietijd  3 uur per week
duur  10 weken*
niveau  A1
start op  maandag 17 februari 2020
tarief  €187.50 (vanaf 4 deelnemers)

*   De cursisten die privélessen boeken, kunnen zelf het tempo en de totale duur van de cursus bepalen en ook de lengte van een individuele les. Bijvoorbeeld: er kunnen lessen worden gegeven van 1½ uur of 2 uur, afhankelijk van uw wensen. Het cursusprogramma en de duur van de cursus wordt dan aangepast aan het aantal lessen dat u gaat volgen.

Lesmateriaal: u hoeft geen lesmateriaal aan te schaffen, ervan uitgaande dat u al beschikt over Aula Internacional 1, Curso de Español (Nueva Edición, J. Corpas e.a., Intertaal, ISBN 978-94-6030-6150). Aanvullend materiaal zal per les worden uitgedeeld.

Wanneer er gedurende de cursus onverhoopt lessen uitvallen, zullen deze aan het einde van de cursus worden ingehaald. In dat geval eindigt de cursus een week later.

Over deze cursus

NiveauA1
Cursus naamConversatie A1
DocentReynaldo
start datum 17 februari 2020
Cursus tijd18:45 uur- 20:00 uur
LocatieVan Aerssenstraat 300
slide_templatedefault

Share this